Skip to content
Manon Meijer Leuker Leren

Leuker Leren Spelling

Ga je samen met jouw kind mee op ontdekkingsreis?

Hilde van Westrhenen Leuker Leren

DURF JIJ ALS OUDER SAMEN MET JOUW KIND OP EEN ONTDEKKINGSREIS TE GAAN MET
S-P-E-L-L-I-N-G?

 

  • Vindt jouw kind spelling leren ook s-a-a-i?
  • Is jouw kind er k-l-a-a-r mee om steeds maar te oefenen op dezelfde manier?
  • En ben jij als ouder er eigenlijk ook k-l-a-a-r mee op deze manier?

 

Lijkt het je een uitdaging om samen met jouw kind spelling te gaan oefenen op een manier die:

  • leuk is
  • past bij de manier van leren van jouw kind
  • resultaat oplevert?

 

Dat kan!

 


Ontdek het stappenplan dat bestaat uit 2 modules en een extra module:

  • De basismodule waarin jouw kind op een creatieve manier het alfabet leert. Maar dan ook echt leert.
  • De keuzemodule met daarin alle lastige spellingcategorieen en meer dan 80 spellen om deze te oefenen. Op een leuke manier.
  • En een extra module: de workout. Een essentieel onderdeel dat je gebruikt bij allebei de modules. Om je hersenen voor te bereiden om zo effectief mogelijk te leren.

 

"Eigenlijk zoek ik gewoon een simpele, leuke en effectieve manier om spelling te leren. Eentje die werkt voor mijn kind en voor mij als ouder."

- een hartenkreet van een ouder van een meisje met dyslexie


Weet je dat het echt kan?

Je moet het wel durven natuurlijk. Het is een training die anders is dan andere. Waarbij je samen met jouw kind op ontdekking gaat naar de manier van spelling leren die past bij JOUW kind.

Spelling leren kan ook leuk zijn. En effectief. Zonder dat je als ouder het gevoel hebt dat je heel veel moet trekken aan een kind dat eigenlijk niet meer wil oefenen. Een kind dat denkt dat het toch allemaal niet echt werkt.

 

Wat wel werkt is de inzet van spellen. Niet zomaar spellen. Wij, Hilde en Manon hebben spellen ontworpen die gebaseerd zijn op verschillende manieren van leren. Want dat is de sleutel tot succes. Elk kind is anders. Elk kind leert op zijn eigen unieke wijze.

 

 

 

Dit is waarom Hilde en ik zo enthousiast zijn over deze training. Jouw kind gaat ontdekken welke manier van leren het beste past bij hem of haar. En ontdekken ze door het doen van spellen. Dit is echt uniek aan deze training.

 


Twijfel je nog?

Dan is het mogelijk om eerst even te proeven wat het nu is, leuker leren spelling. We hebben speciaal om deze reden een gratis minitraining gemaakt. Zo kunnen jij en jouw kind zonder ergens aan vast te zitten, kijken of het bij jullie past.

Inschrijven Minitraining

Met de minitraining kun je gratis proeven van Leuker Leren. 
Schrijf je hieronder in en ga meteen van start.

Wees welkom!

Het spellingpakket

Ben je benieuwd naar meer informatie over de volledige training Leuker Leren Spelling? Ga naar ‘Over Leuker Leren‘ en lees de veelgestelde vragen. Ook vind je daar een overzicht van de traininginhoud.

Scroll To Top