Wie zijn wij?

Leuker Leren (leukerleren.org) is een online leerplatform voor thuis waarop kinderen van groep 4 t/m groep 8 kunnen oefenen met spelling én waarbij  jouw kind ontdekt welke manier van leren past bij hem of haar. *

Voor ieder kind, met acht verschillende manieren van leren, met meer dan 80 breinvriendelijke spellen. Bij ieder spel hoort een workout als start voor een optimaal resultaat.

brainy-green-snowball

Hoe werkt het?

*Bij breinvriendelijk leren wordt een brede benadering van leren gehanteerd. Oefenen door middel van zoveel mogelijk verschillende leeringangen levert de meeste kans op resultaat.

De training bestaat uit 2 modules. Met module 1 wordt de oorzaak van de spellingproblemen aangepakt, met module 2 wordt geoefend met de verschillende spellingcategorieën. Voor scholen biedt Leuker Leren een speciaal pakket waarbij tegen een gereduceerd tarief onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van de 80+ spellen.

brainy-orange-snowball

Waarom Leuker Leren?

brainy-red-snowball

Ontdek de 8 manieren van leren

Spelling oefenen op 8 verschillende manieren, met meer dan 80 spellen.
Voor elk kind zit er een manier van leren bij die nieuwsgierig maakt, die uitnodigt om aan de slag te gaan. Ontdek samen met jouw kind welke manier van leren past bij zijn of haar leefwereld.

brainy-pink-snowball

Spelenderwijs leren biedt extra kansen

Spelen en leren gaat goed samen. Spelenderwijs leren biedt zelfs
extra kansen omdat spelen samengaat met plezier en er hierdoor met
motivatie geleerd wordt. Door het brede pakket aan oefeningen wordt herhalen nooit saai.

brainy-orange-snowball

Waar en wanneer jij maar wilt

Op elk gewenst moment kan jouw kind aan de slag met de oefeningen. Klaar met een oefening? Je kunt direct afvinken en doorgaan naar een hele andere oefening. Door het stappenplan te volgen pak je spelenderwijs de oorzaak aan van de spellingproblemen.

brainy-green-snowball
brainy-green-snowball

Nu proberen

Ja, ik wil gratis 8 leuke spellen ontdekken en uitproberen op Leuker Leren. Meld je nu aan en krijgt direct toegang!

Check direct je e-mail

brainy-brown-snowball
brainy-13-blue-snowball